середу, 25 квітня 2018 р.

Бережіть птахів! Інтегрований урок

Яка прекрасна наша Україна! У будь-яку пору року вона чарує око – то яскравими барвами літа або золотої осені, то казковою красою зими або буйним цвітінням весни, але найгарніший куточок природи залишається мертвим, якщо його не оживляють  своїм співом пташки.   Невід'ємною частиною лісів, луків, степів є птахи. Вони є найкращою прикрасою парків і садів. Але птахи не тільки прикрашають наше життя. Вони є першими помічниками людини в боротьбі за високий урожай полів, садів, лісів. 
Птахів треба охороняти! Насамперед важливо не турбувати птахів, коли вони будують гнізда, висиджують пташенят. Такий висновок ми зробили сьогодні під час інтегрованого уроку ("Людина і світ" та трудове навчання) на тему "Клас Птахи. Перелітні птахи. Аплікація з паперу "Пташині гнізда".  
Доповнила знання дітей виставка-пізнання "Птахи - це пісня і політ", яку залюбки підготувала для нас бібліотекар Запорожець Тамара Володимирівна. 

На кінець уроку ми виготовили плакат-панно "Бережіть птахів!", закликаючи всіх оберігати природу й наших вірних друзів – птахів! Пам’ятайте – найдорожче для пташки – це воля. Милуйтеся, слухайте і захоплюйтеся цими чудовими творіннями природи. 
  









Немає коментарів:

Дописати коментар