неділю, 26 березня 2017 р.

Весняні канікули


Увага! Весняні канікули для учнів - з 25.03. по 02.04!
Ось кілька порад учням щодо того, чим зайнятися на весняних канікулах:
1. Більше читай книжки. Вивчи щось нове
Величезний плюс сучасності – доступ до вільної інформації за допомогою мобільних гаджетів прямо «з долоні». Це може бути хорошим кроком до нових знань. Що ти завжди хотів вивчити, але не мав часу? Багато веб-сайтів пропонують безкоштовну інформацію про різні мови, культури і на наукові теми. На період весняних канікул такий спосіб проведення вільного часу може тримати твої мізки в «тонусі» і допомогти гарно почати новий навчальний період.
2. Гуляй на свіжому повітрі
Немає кращого відпочинку, ніж день, проведений на свіжому повітрі. Не зважаючи на те, чи займаєшся ти спортом, чи ні, відпочинок на природі – чудовий спосіб розвіятися. Поспостерігай за природою, займися йогою на галявині у лісі. Навіть якщо всі вважають, що комфорт – це домашній затишок, інколи зміна місця проведення часу може принести більше позитивних емоцій, ніж ти очікував.
3. Пошукай нові серіали та ТБ-шоу
Навіщо дивитися одне і те ж по телевізору кожен день? Спробуй пошукати нові серіали та телевізійні шоу. А раптом, вони стануть твоїми улюбленими? Також можна почати дивитися фільми незнайомих тобі жанрів. Подивись закордонне кіно, адже таким чином ти зможеш влитися в міжнародну спільноту, побачити, як і про що думає світ.
4. Склади список цілей
Визнач цілі, яких досягатимеш протягом року. Наприклад, кожного дня зніматимеш нову фотографію, більше займатимешся спортом чи питимеш менше содової.
5. Організуйся
Підготуйся до нового семестру заздалегідь. Хай це буде прибирання у шафі, в кімнаті, ремонт якихось дрібничок – все це допоможе тобі швидше влитися в робочий процес, коли канікули закінчаться. До того ж, краще зробити все зараз, чим відкладати на потім.
Отже, очевидно, що під час весняних канікул можна зробити набагато більше кориснішого, ніж просто сидіти на дивані із пачкою чіпсів у руках.                                                                                                                                    Займись активним відпочинком – і тоді, будь певен, навчання розпочнеться легко і продуктивно.

Немає коментарів:

Дописати коментар