пʼятниця, 27 квітня 2018 р.

Чорний біль нашої землі

Чорнобиль… Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум'янітиме чорним   вогнищем   скорботи.  Проходять роки після аварії на ЧАЕС. А біль не вщухає, тривога не покидає людей. Ще довго ми будемо відчувати на собі  наслідки трагедії, ще довго чутимемо її дзвони.  В Побузькій міській  бібліотеці для дітей пройшли заходи присвячені  пам’яті відважних  і хоробрих  учасників ліквідації  аварії на Чорнобильській АЕС.  
З нашим класом бібліотекарі провели інформаційну  годину  «Все почалось  у квітень  місяць…» Вони в доступній для дитячого віку формі розповіли присутнім про трагічні події, які сталися 26 квітня 1986 року. Діти уважно слухали про пожежників, які першими прибули на місце аварії і ціною свого життя погасили вогонь.  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто брав участь у приборканні чорнобильського звіра і обпалений його вогнем відійшов у небуття.
      
Доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії. Перед живими. Перед пам’яттю до часу померлих від радіаційного смерчу

Немає коментарів:

Дописати коментар