середа, 21 квітня 2021 р.

Дистанційне навчання. 22 квітня

 Фізкультура

Вітаю! Сьогодні ти розучиш фінт "відходом"
1. Спочатку виконай вправи з м"ячем"
2. Як обігрувати гравців в футболі? Ти вже знаєш, що фінти призначені для відволікання уваги суперника під час ведення м'яча. Фінти «зупинкою», «ударом» і «відходом» є основою відволікальних дій у футболі. Спробуй самостійно виконати вправи за зразком на відео.
3. Вивчи  правила гри "Через купини та пеньки". Ми обов"язково зіграємо в цю гру, коли повернемося до навчання у школі.

На одній стороні залу (майданчику) табір (4-6 м від стіни). За лінією табору починається ліс. На підлозі (на землі) позначені (розташовані) купини і пеньочки. На протилежній стороні визначається високе дерево, у дуплі якого живуть дикі бджоли.Усі гравці знаходяться в таборі. Троє – бджілки (ведучі) стоять за деревом За сигналом учителя діти, високо підіймаючи коліна, йдуть по купинах і пеньочках та проказують:

Ми до лісового лужка вийшли, підіймаючи ноги вище,

через кущики і купини, через гілки і пеньочки.

Хто високо так крокував, не спіткнувся, не впав.

Ось - дупло високої ялинки, вилітають з нього злі бджілки!„

Бджілки починають кружляти навколо дерева, наслідуючи політ рухами рук, зігнутих у ліктях, примовляючи: Ж-ж-ж, хочемо кусати. Діти при цьому кажуть: Прудконогих не догнати! Нам не страшний бджілок рій, втечемо від них мерщій!

Після слова „мерщій“ діти тікають по „купинах“ і „пеньочках“. „Бджілки“ жалять (торкаючись) тих, що тікають. Ужалених підраховують, вибирають нових ведучих. Гра повторюється.


Трудове навчання

- Чи знаєш ти, що ми називаємо дизайном?У чому полягає професійна діяльність дизайнера?
 Дизайн 
 це сучасне поняття, яке широко вживається у всіх сферах життя. Досить модною професією є й дизайнер. Щоб вироби були естетично досконалі, приваблювали нас своєю формою і вишуканістю, дизайнер має докласти чимало зусиль для того, щоб вони були красивими.
Кожному з нас необхідно володіти загальними поняттями про художнє конструювання, уміннями будувати своє життя за законами краси. Тому важливо не тільки знати основні принципи дизайну, а й уміти виготовляти об
єкти праці за законами дизайну. 
Тема нашого уроку "Дизайн, оформлення та оздоблення виробів"
1. Перед початком уроку повтори правила безпеки роботи з ножицями та клеєм.

2. Опрацюй урок разом з вчителем трудового навчання Куріпко Олександрою Валеріївною та виконай практичну роботу: "Листівка до свята". Посилання Сучасні оздоблення

Творчого натхнення!


Немає коментарів:

Дописати коментар